Itsepalvelukirpputori toimii sujuvasti

…kunhan noudatat simppeliä ohjeistustamme!

Hyllyn vuokraus Wanhasta Nestorista

Myyntipaikan itsepalvelukirpputorilta voit vuokrata joko soittamalla, tai käymällä paikanpäällä. Maksettuasi valitsemasi paikan saat kuitin, jota vastaan tilitämme myyntitulot. Eli kuitti tulee säilyttää vuokrausajan päättymiseen saakka! Myyntiaika on 7 päivää.

Viikkovuokraan sisältyvät 1 arkki hintalappuja (30kpl) ja vaatehenkarit.

Myyntijakson pidentäminen

Voit jatkaa myyntiä samalla hyllypaikalla niin monta viikkoa kuin haluat. Tilityksen saat lopetettuasi, tai mikäli jatkat myyntiä, 7 myyntipäivän kuluttua aloittamisesta. Paikka tulee tyhjentää viikon viimeisenä myyntipäivänä ennen sulkemisaikaa.Lisäpäivistä veloitamme 5€ päivä.

Tuotteiden hinnoittelu

Jokaiseen tuotteeseen tulee laittaa hintalappu.

Merkitse hintalappuun

  • Hinta
  • Lyhyt tuotekuvaus (hintalappujen vaihdon minimoimiseksi)

Kiinnitä hintalappu näkyvään paikkaan, niin että viivakoodi on luettavissa.Voit käyttää tavallisia tai itseliimautuvia hintalappuja. jos käytät tavallisia kiinnitä lappu tuotteeseen mattateipillä. Vaatteisiin voit käyttää meiltäkin löytyviä nuppi- tai hakaneuloja.

Hintojen alentaminen

Mikäli haluat alentaa hintaa vaihda uusi lappu. Jos myytävä tuotteesi on viallinen, ilmoita siitä lapussa.

Myyntipaikan siistiminen

Kauppa käy paremmin, jos hyllypaikkansa pitää edustavassa kunnossa. Jos myyntipöytääsi on ilmestynyt muiden tavaroita, ole ystävällinen ja palauta ne omille paikoilleen tai kassalle. Tyhjentäessäsi pöytää kannattaa tarkistaa, että kaikki tuotteet ovat omiasi.

Varastetut tai vioittuneet tavarat

Wanha Nestori ei ole vastuussa varastetuista, viallisista tai vioittuneista tuotteista. Tuotteenne mahdollisesti vaurioituessa Wanha Nestori pyrkii kokonaisuudessaan perimään tuotteen hinnan vahingontekijältä.

Aukioloajat

Olemme avoinna joka päivä, myös juhlapyhinä.

Kirpputori Wanha Nestori

Arkisin                     10-18

La,Su                        10-16

Löydät meidät täältä »

Tiedustele myyntipaikka:  0400 911 870   

Itsepalvelukirpputori Wanha Nestori palvelee Maskussa Turun kupeessa. Paljon edullisia myyntipaikkoja, lisäksi antiikkia ja designlasia. Lue lisää! Itsepalvelukirpputori - Masku

Olemme SoMessa:

Facebook