Itsepalvelukirpputori toimii sujuvasti

…kunhan noudatat simppeliä ohjeistustamme!

Yhteystiedot

Myyntipaikan vuokraus

Myyntipaikan voit vuokrata joko Kirppari-Kallesta, soittamalla tai tulemalla käymään paikan päällä.

Maksettuasi valitsemasi paikan saat mukaasi hintalaput.


Viikkovuokraan sisältyy 1 arkki hintalappuja (30 kpl). Hintalappuja voit ostaa lisää 0,50 €/arkki.

Lisäksi saat meiltä tarvitsemasi henkarit, nuppineulat, teipit, ilmaiset vaatehälyttimet ym.

Myyntiaika ja päättyminen

Myyntipaikkamme ovat määräaikaisia, varauksen pituuden mukaisia. Pystyt jatkamaan paikkavaraustasi, jos kukaan ei ole ehtinyt varaamaan paikkaa myyntiaikasi jälkeen.

 

Jos sinulla on paljon tavaraa, etkä tiedä kuinka pitkän myyntiajan haluat, kannattaa varata jatkuva paikka. Voit irtisanoa jatkuvan paikan itse silloin, kun haluat myyntiajan päättyvän. Jatkuvan paikan varauksen tekee aina henkilökunta.

 

Tilityksen saat lopetettuasi, tai mikäli jatkat myyntiä, viikon kuluttua aloittamisesta. Jatkuvissa paikoissa tilitys on hyvä ottaa kerran viikossa.
Jos tilityksen ottaa tilille, siitä ei mene myyntiprovisiota. Jos otat tilityksen käteisenä, veloitamme 5 %:n myyntiprovision.

 

Myyntipaikka tulee tyhjentää myyntiajan viimeisenä myyntipäivänä ennen sulkemisaikaa. Jos et muista päivää, voit tarkistaa varauksesi tiedot kuitista, jonka sait meiltä tai Kirppari-Kallesta. Voit myös soittaa meille.

 

Jos kirppiksen henkilökunta tyhjentää paikan, perimme 10 €:n siivousmaksun. Säilytämme myymättä jääneitä tuotteita 14 vrk.

Tuotteiden hinnoittelu

Jokaiseen tuotteeseen tulee laittaa hintalappu.

Merkitse hintalappuun:

hinta (selkeästi)
lyhyt tuotekuvaus (hintalappujen vaihdon minimoimiseksi)

hintalapun voi myös kirjoittaa valmiiksi kotona Kirppari-Kallen sivuilla, jolloin tulet vain kassalle ja tulostamme ne sinulle.

Kiinnitä hintalappu näkyvään paikkaan siten, että viivakoodi on helposti luettavissa. Hintalappujen kiinnitykseen olemme varanneet nuppi- ja hakaneuloja, näin varmistamme että hinnat pysyvät tallessa myös tekstiileissä.

Hintojen alentaminen:

Mikäli haluat alentaa hintaa, vaihda uusi lappu. Jos myytävä tuotteesi on viallinen, ilmoita siitä lapussa.

Myyntipaikan siistiminen

Kauppa käy paremmin, jos hyllypaikkansa pitää edustavassa kunnossa. Jos myyntipöytääsi on ilmestynyt muiden tavaroita, ole ystävällinen ja palauta ne omille paikoilleen tai kassalle. Tyhjentäessäsi pöytää, kannattaa tarkistaa, että kaikki tuotteet ovat omiasi.

Kadonneet tai vioittuneet tavarat

Wanha Nestori ei ole vastuussa kadonneista, viallisista tai vioittuneista tuotteista. Tuotteesi mahdollisesti vaurioituessa Wanha Nestori pyrkii perimään tuotteen hinnan kokonaisuudessaan vahingontekijältä.

Nyt meillä myös helppo ja suosittu Täyspalvelu!

Täydenpalvelun paikka on myös loistava ja suosittu tapa myydä tuotteita. Kun varaat paikan, veloitamme 20 €:n aloitusmaksun, jota ei hyvitetä eikä palauteta. Myydyistä tuotteista myyntituotto menee puoliksi − sinulle 50 % ja meille 50 %. Hoidamme puolestasi hinnoittelun, tuotteiden hälyttämisen, esille laiton, paikan siivouksen ja tyhjennyksen.

 

Helppoa kuin mikä. Tuot vain tavarasi ja me hoidamme kaiken muun!

 

Näitä paikkoja meillä on rajoitetusti ja niihin on odotusaika 2−3 kuukautta. Tällä hetkellä Täydenpalvelun paikkojen varaukset menevät syksyyn. Syyskuussa 2024 alkaviin paikkoihin otamme vastaan varauksia elokuussa 2024.

Täyspalvelu askel askeleelta

STEP 1
Voit varata täyspalvelupaikan henkilökunnalta. Voit soittaa tai tulla käymään paikan päällä. Paikkoja on rajoitetusti. Myyntiaika on 2 viikkoa.

STEP 2

Tuo tavarasi meille sovittuna ajankohtana, 2−3 arkipäivää ennen myyntisi alkua. Myytäviä tavaroita otamme vastaan noin 3 isoa Ikean kassillista. Merkitse kaikkiin tuomiisi kasseihin ja laatikoihin nimesi ja ilmoittaudu infossa. Muistathan tuoda sekä tavaroita, että vaatteita − monipuolinen paikka myy paremmin. Kaikki myytävät tavarat tuodaan kerralla. Varaudu siihen, että et saa takaisin samoja kasseja, joissa olet tuonut myytävät tuotteet kirpputorille.

TARKISTATHAN, että tuomasi

- vaatteet ja tekstiilit ovat hyväkuntoisia, puhtaita, silitettyjä ja ehjiä
- tavarasi ovat ehjiä ja puhtaita
- sähkötuotteet toimivat moitteettomasti
- pien-/irtotavarat ovat pussitettuina ja kaikki osat ovat tallella.


Kirpputori pidättää oikeuden arvioida tuotteen myyntiarvon sekä päättää myyntipaikan alennuksista. Halutessasi voit ehdottaa myyntihintaa esimerkiksi merkkituotteille, tai antiikki- ja arvotavaroille. Kirpputori ei vastaa tuotteiden vahingoittumisesta tai katoamisesta.


STEP 3

Myyntiaikana voit seurata myyntisi saldoa Kirppari-Kallesta omalta käyttäjätililtäsi. Lisää tuotteita saa tuoda vain kirpputorin henkilökunnan pyynnöstä.


STEP 4

Myyntiaikasi päätyttyä tyhjennämme myyntipaikkasi. Parin päivän päästä myynnin päättymisestä voit tulla noutamaan myymättä jääneet tuotteesi, ja samalla saat käteisenä tilityksen myynneistäsi.

Yhteydenottokuvake

Itsepalvelukirpputorillamme Maskussa vaatteet ja tavarat vaihtavat sujuvasti omistajaa.

Voit myydä myös helpon Täyspalvelun avulla.

Ota yhteyttä!