Itsepalvelukirpputori toimii sujuvasti

kunhan noudatat simppeliä ohjeistustamme!

Myyntipaikan vuokraus

Myyntipaikan voit vuokrata joko Kirppari-Kallen linkistä, soittamalla tai tulemalla käymään paikanpäällä. Maksettuasi valitsemasi paikan saat mukaasi hintalaput. 
Viikkovuokraan sisältyy 1 arkki hintalappuja (30 kpl). Hintalappuja voit ostaa lisää 0,50 €/arkki. Lisäksi meiltä saat tarvitsemasi henkarit, nuppineulat, teipit ym.

Myyntiaika ja päättyminen

Myyntipaikkamme ovat määräaikaisia varauksen pituuden mukaisia.  Paikkavaraustasi pystyt jatkamaan jos sitä ei ole kukaan ehtinyt varaamaan myyntiaikasi jälkeen.
Jos sinulla on paljon tavaraa, etkä tiedä kuinka pitkän myyntiajan haluat, sinun kannattaa varata jatkuva paikka. Jatkuva paikka irtisanotaan itse kun sen haluaa päättyvän. Jatkuvan paikan varaus tehdään vain henkilökunnan kautta.

Tilityksen saat lopetettuasi, tai mikäli jatkat myyntiä, viikon kuluttua aloittamisesta. Jatkuvissa paikoissa tilitys on hyvä ottaa kerran viikossa.
Tilityksen voit ottaa ottaa tilille, siitä ei mene myyntiprovisiota lainkaan. Jos otat tilityksen käteisenä, veloitamme 5 %:n myyntiprovision. 

Myyntipaikka tulee tyhjentää myyntiajan viimeisenä myyntipäivänä ennen sulkemisaikaa. Jos et muista päivää, voit tarkistaa varauksesi tiedot kuitista jonka sait meiltä, Kirppari-Kallesta tai soittaa meille.
Jos kirppiksen henkilökunta tyhjentää paikan siitä menee 5 € siivousmaksu. Säilytämme myymättä jääneitä tuotteita 14 vrk.

Tuotteiden hinnoittelu

Jokaiseen tuotteeseen tulee laittaa hintalappu. 

Merkitse hintalappuun

  • Hinta (selkeästi)
  • Lyhyt tuotekuvaus (hintalappujen vaihdon minimoimiseksi)
  • Hintalapun voi myös kirjoittaa valmiiksi kotona Kirppari-kallen sivuilla, jolloin tulet vain kassalle ja tulostamme ne sinulle.

Kiinnitä hintalappu näkyvään paikkaan, niin että viivakoodi on helposti luettavissa. Hintalappujen kiinnitykseen olemme varanneet nuppi- ja hakaneuloja, näin varmistamme että tekstiileissä pysyy myös hinnat tallessa. 

 

 

Hintojen alentaminen

Mikäli haluat alentaa hintaa vaihda uusi lappu. Jos myytävä tuotteesi on viallinen, ilmoita siitä lapussa.

Myyntipaikan siistiminen

Kauppa käy paremmin, jos hyllypaikkansa pitää edustavassa kunnossa. Jos myyntipöytääsi on ilmestynyt muiden tavaroita, ole ystävällinen ja palauta ne omille paikoilleen tai kassalle. Tyhjentäessäsi pöytää kannattaa tarkistaa, että kaikki tuotteet ovat omiasi.

Kadonneet tai vioittuneet tavarat

Wanha Nestori ei ole vastuussa kadonneista, viallisista tai vioittuneista tuotteista. Tuotteenne mahdollisesti vaurioituessa Wanha Nestori pyrkii kokonaisuudessaan perimään tuotteen hinnan vahingontekijältä.

 

Nyt meillä myös helppo ja suosittu Täyspalvelu!

 

Täydenpalvelun paikka on myös loistava ja suosittu tapa myydä tuotteita. Kun varaat paikan veloitamme 20€ (aloitusmaksun), jota ei hyvitetä eikä palauteta. Myydyistä tuotteista myyntituotto menee puoliksi - sinulle 50% ja meille 50%. Hoidamme puolestasi hinnoittelun, tuotteiden hälyttämisen, esille laiton, paikan siivouksen ja tyhjennyksen.

Helppoa kuin mikä - tuot vain tavarasi ja me hoidamme kaiken muun!
Näitä paikkoja meillä on rajoitetusti ja niihin on odotusaika 2-3 kuukautta.


 

Täyspalvelu askel askeleelta:

STEP 1

Täyspalvelupaikan varaus tehdään henkilökunnan kautta - voit soittaa tai tulla käymään paikan päällä. Paikkoja on rajoitetusti. Myyntiaika on 2 viikkoa.

 

STEP 2

Tuo tavarasi meille sovittuna ajankohtana, 2-3 arkipäivää ennen myyntisi alkua. Myytäviä tavaroita otamme vastaan noin 3 isoa Ikean kassillista. Merkitse kaikkiin tuomiisi kasseihin ja laatikoihin nimesi ja ilmoittaudu infossa. Muistathan tuoda sekä tavaroita, että vaatteita - monipuolinen paikka myy paremmin. Kaikki myytävät tavarat tuodaan kerralla. Varaudu siihen, että et saa takaisin samoja kasseja, joissa olet myytävät tuotteet kirpputorille tuonut.

TARKISTATHAN, että tuomasi

- vaatteet ja tekstiilit ovat hyväkuntoisia, puhtaita, silitettyjä ja ehjiä
- tavarasi ovat ehjiä ja puhtaita
- sähkötuotteet toimivat moitteettomasti
- pien-/irtotavarat ovat pussitettuina ja kaikki osat ovat tallella

Kirpputori pidättää oikeuden arvioida tuotteen myyntiarvon sekä päättää myyntipaikan alennuksista. Halutessasi voit ehdottaa myyntihintaa, esim. merkkituotteet, antiikki- tai arvotavarat. Kirpputori ei vastaa tuotteiden vahingoittumisesta tai katoamisesta.

STEP 3

Myyntiaikana voit seurata myyntisi saldoa Kirpparikallesta omalta käyttäjätililtäsi. Lisää tuotteita saa tuoda vain kirpputorin henkilökunnan pyynnöstä.

STEP 4

Myyntiaikasi päätyttyä tyhjennämme myyntipaikkasi. Myynnin päättymisestä parin päivän päästä voit tulla noutamaan myymättä jääneet tuotteesi ja samalla saat käteisenä tilityksen myynneistäsi.

Aukioloajat

Aukioloajat
Arkisin  klo 10.00 - 18.00
La ja su klo 10.00 - 16.00

 

Olemme avoinna joka päivä, 
myös juhla- ja arkipyhinä.
Juhla- ja arkipyhinä
palvelemme klo 10.00-16.00
(tarkista poikkeusaukioloajat
Facebook-sivuiltamme)

2023 POIKKEAVAT
AUKIOLOAJAT:

1.5. Vappu, SULJETTU


23.6. AVOINNA klo 10-16
24.6. Juhannus, SULJETTU
25.6. AVOINNA klo 10-16


24.-25.12. Joulu, SULJETTU

Kirpputori Wanha Nestori

Löydät meidät täältä »

Tiedustele myyntipaikkaa:
0400 911 870

Itsepalvelukirpputori Wanha Nestori palvelee Maskussa Turun kupeessa. Paljon edullisia myyntipaikkoja, lisäksi antiikkia ja designlasia. Lue lisää! Itsepalvelukirpputori - Masku

Olemme SoMessa:

Facebook